VERKOOPBEGELEIDING

Overweegt u uw woning te verkopen en heeft u advies nodig? Bij ons profiteert u van jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van makelaardij. Wij zijn enthousiast, gemotiveerd en volgen de Amsterdamse huizenmarkt op de voet, zo blijven wij altijd up-to- date. Het verkopen van een woning is maatwerk en samen met u maken wij graag een verkoopstrategie op maat. Door onze professionele woningpresentatie en door onze persoonlijke aanpak streven wij naar een optimaal verkoopresultaat. Kortom wij zorgen voor een succesvolle verkoopbegeleiding van begin tot eind. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend informatief gesprek in uw woning, zodat we meteen een goede eerste indruk van uw woning hebben.


AANKOOPBEGELEIDING

Heeft u besloten om een nieuwe woning te kopen of wilt u er naar op zoek gaan? Dan kunt u bij ons terecht voor uitgebreide informatie over de woningen die ons kantoor in de verkoop heeft en voor woningen welke in de verkoop staan bij andere makelaarskantoren. Uiteraard kunt u ons inschakelen om u te begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe huis. Wij hebben jarenlange ervaring en deskundigheid van de Amsterdamse huizenmarkt en doordat wij altijd up-to-date blijven hebben wij een goede markt- en locatiekennis en kunnen zo samen met u tot een juiste aankoopstrategie komen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend informatief gesprek bij ons op kantoor.


VERHUUR en BEHEER

Al meer dan een eeuw zijn wij, Recourt Makelaars, gespecialiseerd in vastgoedmanagement. Wij verzorgen zowel financieel als technisch beheer van woningen en bedrijfsruimtes. Denk daarbij o.a. aan verhuurbegeleiding, huurinning, het bewaken van de huurstroom, klachtenafhandeling, het controleren en begeleiden van onderhoudswerkzaamheden en het geven van advies over het optimaliseren van het huurrendement. Kortom wij verzorgen de gehele administratieve afhandeling, welke wij ieder kwartaal in een afrekening aan de cliënt verantwoorden. Of het nu gaat om een woning met één huurder of een object met honderd huurders, wij nemen alle zorgen uit handen.


TAXATIES

Op ons kantoor werken beëdigde taxateurs. U kunt ons op elk gewenst moment inschakelen voor een nauwkeurige waardebepaling van uw woonhuis of beleggingspand. Een taxatie kunt u bijvoorbeeld nodig hebben bij de aan- of verkoop van uw huis of beleggingspand. In alle gevallen krijgt u van Recourt Makelaars uiteraard een deskundig en compleet taxatierapport.


ADVISERING

Doordat wij jarenlange ervaring hebben op de Amsterdamse vastgoedmarkt zijn wij in staat u advies te geven over onroerend goed. Wij hebben o.a. kennis van het splitsen van panden, WOZ bepalingen en bouwkundige zaken. Tevens hebben wij jarenlange goede contacten met hypotheekadviseurs, betrouwbare aannemers en bouwkundige experts naar wie wij u eventueel kunnen doorverwijzen voor uw vragen op dit specifieke vakgebied.