Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam) Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam) Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam) Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam) Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam) Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam) Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam) Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam) Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam) Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam) Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam) Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam) Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam) Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam) Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam) Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam) Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam) Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam) Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam) Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam) Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam) Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam) Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam) Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam) Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam) Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam)

Eerste Van der Helststraat 39 3

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 550.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Beschikbaar
63m²
4

Eerste Van der Helststraat 39 3 | Omschrijving

Zeer goed ingedeeld dubbel bovenhuis op een levendige locatie midden in de Oude Pijp.
Dit pand is grootschalig verbouwd in 2011, waarbij o.a. alle installaties, elektra, kozijnen en isolatie zijn vervangen. Ook is er aan de voorzijde akoestische beglazing geplaatst, waardoor het heerlijk rustig is.
Het appartement biedt met twee keukens, twee badkamers, twee slaapkamers, een balkon en een dakterras een unieke woonervaring en is ook nog eens gelegen op eigen grond!


Indeling

Derde etage:
Via een verzorgd trappenhuis kom je op de tweede verdieping bij de voordeur van het appartement. Een eigen entree biedt toegang tot de luxe afgewerkte woning op de derde verdieping. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en is mooi licht door de 3 grote raampartijen. De open keuken met inbouwapparatuur is centraal gelegen in de woning met openslaande deuren naar het balkon.
Aan de achterzijde van de woning is een werk-/studeerkamer, wat eenvoudig omgebouwd kan worden tot een extra slaapkamer. Luxe badkamer met douche en toilet.
Vierde etage:
Via een vaste trap bereik je de vierde, tevens bovenste verdieping, waar een tweede keuken en twee ruime slaapkamers zijn gelegen, evenals een tweede badkamer met douche en toilet. Aan de achterzijde is een ruim terras gelegen.
Het gehele appartement is voorzien van een goede gedempte ondervloer (Brio platen), hardhouten kozijnen met geheel dubbel glas, aan de achterzijde HR++ beglazing en de voorzijde heeft geluidswerende HR++ beglazing. Op beide verdiepingen zijn airconditioners aanwezig. Door de indeling is het dubbele bovenhuis ook zeer goed te gebruiken als 2 zelfstandige units.


Ligging

Op een levendige en zeer centrale locatie midden in de Oude Pijp, om de hoek van de Albert Cuypmarkt, het Sarphatipark, het Gerard Douplein en het Marie Heinekenplein. Door deze centrale locatie is werkelijk alles op loopafstand gelegen, zoals vele gezellige restaurants, cafes, leuke koffietentjes, winkeltjes, speciaalzaken en de markt. Om de hoek zijn o.a. de metro en verschillende tramverbindingen te vinden richting Centraal Station en Zuid. Met de auto is het appartement goed te bereiken via de Amsteldijk, en de Ceintuurbaan.


Bijzonderheden

  • Eigen grond,
  • Dubbel bovenhuis met zeer goede geluidsisolatie,
  • Grootschalig gerenoveerd in 2011,
  • Nieuwe cv-ketel (2024),
  • Gesplitst in 2006 en ondergesplitst in 2015 met vergunning,
  • Geheel dubbel glas en voor- en achterzijde HR++ glas,
  • 2 slaapkamers, 2 keukens, 2 badkamers, 2 buitenruimtes,
  • Goed onderhouden, direct te betrekken,
  • Dit appartement heeft 1/4e aandeel in de gemeenschap,
  • Servicekosten € 171,- per maand, inclusief voorschot stookkosten en elektra € 124,- per maand,
  • VvE in eigen beheer met een MJOP,
  • Om de hoek van de Noord-Zuid lijn,
  • Oplevering kan snel.

Floorplan of Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam) Floorplan of Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam) Floorplan of Eerste Van der Helststraat 39 3 (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan