Von Zesenstraat 322 (Amsterdam) Von Zesenstraat 322 (Amsterdam) Von Zesenstraat 322 (Amsterdam) Von Zesenstraat 322 (Amsterdam) Von Zesenstraat 322 (Amsterdam) Von Zesenstraat 322 (Amsterdam) Von Zesenstraat 322 (Amsterdam) Von Zesenstraat 322 (Amsterdam) Von Zesenstraat 322 (Amsterdam) Von Zesenstraat 322 (Amsterdam) Von Zesenstraat 322 (Amsterdam) Von Zesenstraat 322 (Amsterdam) Von Zesenstraat 322 (Amsterdam) Von Zesenstraat 322 (Amsterdam) Von Zesenstraat 322 (Amsterdam) Von Zesenstraat 322 (Amsterdam) Von Zesenstraat 322 (Amsterdam) Von Zesenstraat 322 (Amsterdam) Von Zesenstraat 322 (Amsterdam) Von Zesenstraat 322 (Amsterdam) Von Zesenstraat 322 (Amsterdam) Von Zesenstraat 322 (Amsterdam) Von Zesenstraat 322 (Amsterdam) Von Zesenstraat 322 (Amsterdam) Von Zesenstraat 322 (Amsterdam) Von Zesenstraat 322 (Amsterdam)

Von Zesenstraat 322

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 525.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verkocht onder voorbehoud
86m²
5

Von Zesenstraat 322 | Omschrijving

Zeer ruim, comfortabel en goed ingedeeld 5-kamer appartement met maar liefst 3 volwaardige slaapkamers, ruime woonkamer, eetkeuken, groot balkon op het zuiden, veel bergruimte in het appartement en een ruime berging in de onderbouw. Het appartement is zeer goed onderhouden en grotendeels gerenoveerd in 2020 dus direct te betrekken! Gelegen op een super locatie in Amsterdam-Oost, om de hoek van het Oosterpark, de Dappermarkt en nabij Artis.


Indeling

Middels verzorgd en breed trappenhuis toegang tot het appartement op de derde verdieping. De ruime hal biedt toegang tot alle vertrekken van het appartement. Aan de voorzijde is de ruime woonkamer gelegen met voldoende ruimte voor een goede zithoek en eethoek. Aan de achterzijde is de eetkeuken gelegen, de keuken is gelegen in hoekopstelling en voorzien van de nodige inbouwapparatuur en plek voor een leuke ontbijthoek. Via de keuken en een slaapkamer heb je toegang tot het zonnige en ruime balkon gelegen op het zuiden. Het appartement heeft drie volwaardige slaapkamers, waarvan een in gebruik is als werkkamer en twee als slaapkamer. De inpandige berging is thans in gebruik als walk-in closet. Badkamer voorzien van ligbad, separate douche en wastafel. Separaat toilet (vernieuwd in 2020). Aparte bergkast waar de CV-ketel is gelegen met extra opslag en een aparte kast voor de wasmachine en droger. Het appartement is grotendeels voorzien van een strakke pvc-vloer. In de onderbouw is nog een separate berging gelegen van ca. 6 m². Daarnaast is er een groene gemeenschappelijke binnentuin.


Ligging

Het appartement is gelegen in het gezellige Amsterdam-Oost, direct om de hoek van het Oosterpark, de Dappermarkt, de Plantage, Artis, de Javastraat en noem maar op. Alle faciliteiten zijn op loopafstand gelegen zoals restaurants als Louie Louie, Buurtcafé de Tros, Bar Botanique, Le French Café, Café de Jeugd, Brouwerij het IJ, maar ook filmhuis Studio-K verschillende supermarkten en lokale speciaalzaken. Daarnaast vindt je meer dan genoeg openbaarvervoersmogelijkheden zoals treinstation Muiderpoort als tram 14 richting het centrum. Met de auto ben je via de Mauritskade of de Zeeburgerdijk eenvoudig op de ringweg A10 of de A2. Op dit moment wordt de Von Zesenstraat opgeknapt en wordt de straat vernieuwd.


Bijzonderheden

  • Bouwjaar 1981,
  • 3 volwaardige slaapkamers,
  • Groot terras op het zuiden,
  • Energielabel B,
  • Cv-ketel Intergas uit 2022,
  • Volledig voorzien van dubbel glas,
  • Grotendeels gerenoveerd in 2020
  • VvE wordt professioneel beheerd door Ymere VvE Beheer, ze hebben een MJOP,
  • VvE bijdrage € 115,71 per maand,
  • Het appartement heeft 84/12.129e aandeel in de gemeenschap,
  • Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond, afgekocht tot 1 maart 2034,
  • Oplevering in overleg, mogelijk vanaf eind oktober 2024,
  • NEN2580-clausule en asbest clausule zijn van toepassing in de koopakte.

Floorplan of Von Zesenstraat 322 (Amsterdam) Floorplan of Von Zesenstraat 322 (Amsterdam) Floorplan of Von Zesenstraat 322 (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan