Eerste Oosterparkstraat 29 1 (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29 1 (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29 1 (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29 1 (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29 1 (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29 1 (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29 1 (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29 1 (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29 1 (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29 1 (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29 1 (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29 1 (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29 1 (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29 1 (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29 1 (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29 1 (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29 1 (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29 1 (Amsterdam) Eerste Oosterparkstraat 29 1 (Amsterdam)

Eerste Oosterparkstraat 29 1

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 475.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verkocht onder voorbehoud
55m²
3

Eerste Oosterparkstraat 29 1 | Omschrijving

Wonen op een top locatie in het hippe Amsterdam Oost, in een zijstraatje van de Amstel en de Weesperzijde. Het appartement is keurig onderhouden en is gelegen op de eerste verdieping. De voorzijde is gelegen op het zuiden dus dat zorgt voor een heerlijk lichte woonkamer en open keuken. Aan de achterzijde is een ruim balkon gelegen van ca. 7 m². Deze locatie is ideaal gelegen, zo kan je lopend naar de Pijp, het Oosterpark en het centrum. Daarnaast is het pand ook nog eens gelegen op eigen grond!


Indeling

Middels trappenhuis toegang tot het appartement op de eerste verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken van de woning. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en staan in de directe open verbinding met de open keuken met keukeneiland. De lichte open woonkamer gelegen op het zuiden, met 3 ramen breed welke een leuk uitzicht bieden over de Eerste Oosterparkstraat en om de hoek de Weesperzijde en de Amstel. Via de hal bereik je de zeer grote slaapkamer aan de achterzijde, met mogelijkheid om hier 2 slaapkamers te maken (zie optionele plattegrond). Middels openslaande deuren heb je toegang tot het ruime balkon aan de achterzijde welke is gelegen op het noorden dus hier heb je einde middag-avondzon. Ruime badkamer met inloopdouche en wastafel. Middels de hal heb je nog toegang tot een separaat toilet en een grote bergkast met genoeg ruimte voor opslag en de wasmachine, droger. Het gehele appartement is voorzien van dubbel glas.


Ligging

Gelegen op een top-locatie in Amsterdam Oost, tussen de Weesperzijde en de Wibautstraat in. Vanuit hier heb je werkelijk alles op loopafstand, zoals vele leuke cafés, restaurants, barretjes zoals o.a. café de Ysbreeker, the Breakfast club, Benji’s, Rijsel, Troef, 4850, KOOL, Bar Bouche en noem maar op. Supermarkten, verschillende traiteurs en lekkere speciaalzaken kan je vinden op de Wibautstraat of de Eerste Oosterparkstraat. Het leuke van dit stukje is dat je eenvoudig kan lopen richting de Pijp, maar ook via de Amstel naar het centrum of richting het Oosterpark. Door de centrale ligging heb je hier tal van openbaarvervoersmogelijkheden zoals de Metro richting het centrum, Amstel Station, Station Zuid maar ook de tram op de Ruyschstraat. Met de auto is het appartement ook zeer goed te bereiken middels de Wibautstraat en de ringweg A10.


Bijzonderheden

  • Eigen grond;
  • Nieuwe fundering ter hoogte van achter aanbouw (zie palenplan) in 2017;
  • Energielabel C;
  • Gesplitst in appartementsrechten met vergunning in 2003;
  • VvE wordt professioneel beheerd door Accuraat VvE Beheer, de VvE heeft een MJOP;
  • Het appartementsrecht heeft 1/4e aandeel in de onder-vve, welke in totaal 3/4e aandeel hebben in de hoofd vve, de servicekosten bedragen € 150,- per maand;
  • Kasreserve ca. € 16.000,- per augustus 2024;
  • Ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule en NEN2580-clausule zijn van toepassing in de koopakte;
  • Oplevering kan spoedig.

Floorplan of Eerste Oosterparkstraat 29 1 (Amsterdam) Floorplan of Eerste Oosterparkstraat 29 1 (Amsterdam) Floorplan of Eerste Oosterparkstraat 29 1 (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan