Marnixkade 6 3 (Amsterdam) Marnixkade 6 3 (Amsterdam) Marnixkade 6 3 (Amsterdam) Marnixkade 6 3 (Amsterdam) Marnixkade 6 3 (Amsterdam) Marnixkade 6 3 (Amsterdam) Marnixkade 6 3 (Amsterdam) Marnixkade 6 3 (Amsterdam) Marnixkade 6 3 (Amsterdam) Marnixkade 6 3 (Amsterdam) Marnixkade 6 3 (Amsterdam) Marnixkade 6 3 (Amsterdam) Marnixkade 6 3 (Amsterdam) Marnixkade 6 3 (Amsterdam) Marnixkade 6 3 (Amsterdam) Marnixkade 6 3 (Amsterdam) Marnixkade 6 3 (Amsterdam) Marnixkade 6 3 (Amsterdam) Marnixkade 6 3 (Amsterdam)

Marnixkade 6 3

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 675.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verkocht onder voorbehoud
89m²
4

Marnixkade 6 3 | Omschrijving

Licht en zeer ruim appartement verdeeld over de derde en deels vierde verdieping van ca. 89 m², gelegen op een super locatie aan het water gelegen in het centrum, om de hoek van de mooie Brouwersgracht en de gezellige Jordaan. Op loopafstand vindt je de Haarlemmerdijk met vele leuke winkels, gezellige cafés en restaurants en speciaalzaken, maar ook het Westerpark en de grachtengordel.


Indeling

Gemeenschappelijk trappenhuis welke toegang biedt tot het appartement op de derde verdieping. Hal met toegang tot de ruime en-suite woonkamer. De keuken is aan de achterzijde gelegen en voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Aan de voorzijde is de ruime woonkamer gelegen en is zeer licht gezien de ligging op het westen, hier heb je heerlijke middag- en avondzon. Tevens vindt je naast de woonkamer de eerste slaapkamer. Tevens vindt je op deze verdieping de eerste badkamer, voorzien van toilet, douche en wastafel. Middels vaste trap toegang tot de vierde verdieping, waar een hele ruime slaapkamer is gelegen met tweede badkamer voorzien van een inloopdouche toilet en wastafel. Het gehele appartement is voorzien van dubbel glas en een estrich ondervloer op de derde verdieping.


Ligging

Op een mooie locatie aan het water, om de hoek van de Brouwersgracht en de gezellige Jordaan. Door de centrale locatie is werkelijk alles op loopafstand gelegen, zoals de grachtengordel, de leuke Haarlemmerdijk met vele winkels, restaurantjes en speciaalzaken, maar ook het Westerpark is gelegen op enkele meters afstand. Diverse openbaarvervoersmogelijkheden zijn in de directe omgeving gelegen richting o.a. het Centraal Station.


Bijzonderheden

  • Gelegen op eigen grond;
  • Nieuwe fundering in 2003;
  • Energielabel A;
  • 2 slaapkamers, 2 badkamers;
  • Het pand is gesplitst in appartementsrechten met vergunning in 2015;
  • Het appartement heeft 3/22e aandeel in de gemeenschap;
  • De VvE bestaat uit Marnixkade 6 en 7, is in oprichting en zal professioneel beheerd worden door Van Roemburg Woningdiagnose, er is recent een MJOP opgesteld;
  • Verkoper zal nog zorgdragen voor het schilderwerk van het houtwerk van de voor- en achtergevel;
  • Verkoper stort een bedrag van € 5.000,- in de vve als startkapitaal;
  • De servicekosten zullen ca. € 189,58,- per maand worden, nader te bepalen ivm oprichting vve;
  • Ouderdomsclausule, asbestclausule, niet bewonersclausule en NEN2580-clausule zijn van toepassing in de koopakte;
  • Projectnotaris Van den Eerenbeemt notarissen;
  • Oplevering kan snel.

Floorplan of Marnixkade 6 3 (Amsterdam) Floorplan of Marnixkade 6 3 (Amsterdam) Floorplan of Marnixkade 6 3 (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan