Korte Geuzenstraat 514 (Amsterdam) Korte Geuzenstraat 514 (Amsterdam) Korte Geuzenstraat 514 (Amsterdam) Korte Geuzenstraat 514 (Amsterdam) Korte Geuzenstraat 514 (Amsterdam) Korte Geuzenstraat 514 (Amsterdam) Korte Geuzenstraat 514 (Amsterdam) Korte Geuzenstraat 514 (Amsterdam) Korte Geuzenstraat 514 (Amsterdam) Korte Geuzenstraat 514 (Amsterdam) Korte Geuzenstraat 514 (Amsterdam) Korte Geuzenstraat 514 (Amsterdam) Korte Geuzenstraat 514 (Amsterdam) Korte Geuzenstraat 514 (Amsterdam) Korte Geuzenstraat 514 (Amsterdam) Korte Geuzenstraat 514 (Amsterdam) Korte Geuzenstraat 514 (Amsterdam) Korte Geuzenstraat 514 (Amsterdam) Korte Geuzenstraat 514 (Amsterdam)

Korte Geuzenstraat 514

Amsterdam

KOOPPRIJS

€ 225.000,- k.k

Vraag een bezoek aan Contacteer ons
Verkocht
23m²
1

Korte Geuzenstraat 514 | Omschrijving

Starters opgelet!
In het bruisende hart van Amsterdam bieden wij te koop aan dit charmante studio appartement van circa 23 m² gelegen op de vijfde verdieping van het populaire complex ‘Oranjehof’ met frans balkon, en fantastisch uitzicht over het water van de Kostverlorenvaart !

Indeling

Het appartement bevindt zich in het gebouw ‘Oranjehof’ op de 5e etage.
Verder vinden we in ‘Oranjehof’, twee liften, een trappenhuis, een wasserette, gemeenschappelijke fietsenberging en binnentuin. Via de galerij bereik je de voordeur.
De gang geeft toegang tot elk vertrek van de woning. Bij binnenkomst heb je aan je rechterhand een keukentje, vervolgens badkamer en dan een woon/slaapkamer met frans balkon en een fantastisch vrij uitzicht over de Kostverlorenvaart.
De badkamer is voorzien van een wastafel, een douche en een toilet. De nette keuken is voorzien van afzuigkap en andere apparatuur

Ligging

Gelegen in een levendige buurt met alle voorzieningen binnen handbereik. Geniet van de nabijheid van winkels, cafés, restaurants en openbaar vervoer en belangrijke uitvalswegen.
Op loopafstand vind je tevens een grote diversiteit aan winkels, van een bakker tot hippe woonwinkels ook de Ten Katenmarkt en de Hallen. Daarnaast vindt u ook leuke horecagelegenheden en het gezellige Hugo de Grootplein, in de nabije omgeving. Met een paar minuten fietsen bereik je de Jordaan, de Dam, het Vondelpark of het Leidseplein en toch kun je hier heerlijk rustig wonen.

Gemeenschappelijke Tuin: Ontsnap aan de drukte van de stad in de rustige gemeenschappelijke tuin. Een perfecte plek om te ontspannen, een boek te lezen of te genieten van de zon.
Met de auto bereik je in een paar minuten de Ring A-10 en ook het openbaar vervoer is hier gunstig geregeld. Bussen stoppen nagenoeg voor de deur en de tram is op loopafstand te vinden. Kortom, dit appartement is zeker een bezichtiging waard!

Bijzonderheden

  • Deze studio is perfect voor starters, studenten of als pied-a-terre in de stad
  • Gelegen op gemeentelijke erfpacht grond, het huidige tijdvak is afgekocht tot 30/4/2031
  • aanvraag overstap naar eeuwigdurend onder gunstige voorwaarden aangevraagd,
  • keuze voor jaarcanon voor na 2031
  • Gemeentelijk monument bouwjaar 1942
  • Professioneel beheerde VvE, servicekosten € 210,99 per maand incl voorschot stookkosten
  • Energielabel G
  • Ouderdomsclausule, asbestclausule, niet bewonersclausule en NEN2580-clausule zijn van toepassing in de koopakte;
  • Oplevering kan snel.

Floorplan of Korte Geuzenstraat 514 (Amsterdam) Floorplan of Korte Geuzenstraat 514 (Amsterdam) Floorplan of Korte Geuzenstraat 514 (Amsterdam) Floorplan of Korte Geuzenstraat 514 (Amsterdam)
Bezoek aanvragen

Wil je deze woning bezichtigen? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met ons kantoor via onderstaande gegevens.

+31 (0)20 627 5011 Mail icon info@recourtmakelaars.nl

"*" geeft vereiste velden aan